Het is nu mogelijk om elementen op het bord te groeperen en zo samen te voegen tot één element. Daarnaast is het nu ook mogelijk om geschreven teksten te selecteren en verplaatsen. Dit waren wensen die we regelmatig hoorden en hebben meegenomen in de ontwikkeling van het nieuwe bord dat je kunt openen via het tabblad “Kids“.

Geschreven teksten kun je op dezelfde manier behandelen als een figuur of afbeelding. Dat houdt in dat je elke lijn afzonderlijk kunt selecteren en vergroten, verkleinen, roteren, vergrendelen en kopiëren.

 

Je kunt nu ook meerdere elementen tegelijk selecteren. Dit doe je door er een selectiekader overheen te trekken. Zo kun je meerdere elementen tegelijkertijd verplaatsen, vergroten of verkleinen. Je kan er tevens ook voor kiezen om de elementen samen te groeperen en zo samen te voegen tot 1 element.

 

Probeer het uit en ervaar het zelf. We horen graag wat je er van vindt. Je opent het nieuwe bord via het bord-icoontje in de leerkrachtomgeving via het tabblad “Kids”.

 

Feedback helpt

Zoals je van Gynzy gewend bent ontwikkelen we graag samen met leerkrachten. Ook in de ontwikkeling van het nieuwe bord is dit het geval geweest.

Ik mis in Gynzy de mogelijkheid om wat met mijn geschreven tekst te kunnen. Ik zou graag zien dat ik deze kan selecteren, groeperen (één object van maken), kopiëren of verkleinen of vergroten.

Heb je zelf ook nieuwe suggesties of aanvullingen op andere suggesties? Geef ze door op gynzy.com/wensen.

gynzy.com/wensen