tables organised in classroom

Siddeplans-værktøj og bordopstilling til klasseværelset

20. september 2022
flat/clock
0 minutter

Uanset om I starter på et nyt skoleår eller en ny undervisningstime, eller det bare er tid til noget nyt, er vores værktøj Bordopstillinger i klassen den bedste måde at organisere dit klasseværelse på!

Prøv Gynzy

Åbn

Lav en oversigt over klasseværelset

Med Bordopstillinger i klassen er det nemt (og sjovt!) at designe en siddeplan til din elever! Træk, rotér og skift størrelse på møbleringen, indtil du har et layout, du er tilfreds med. Når dit layout er færdig, kan du lave en siddeplan!

classroom seating chart #1

Lav en siddeplan til klasseværelset

At give eleverne siddepladser er så enkelt som at trække navne til bordene på din siddeplan. Nemt, ikke? Du kan også farvekode bestemte elever for at sikre, at du har den rette blanding.

classroom seating chart #2

Lad pen og papir ligge

Eftersom Siddepladser er ét ud af mange tilgængelige værktøjer i Gynzy, kan du oprette, gemme og få adgang til alt fra din smartboard!

classroom seating chart #3

Tips og idéer til bordopstilling i klasseværelset

Bordopstillinger i klassen er det eneste værktøj, du vil få brug for at realisere dine idéer til klasseværelseindretning!

Udfold din kreativitet og design nemt en plan, der passer til din undervisningsstil og klasseværelsesbehov. Med dit nye brugervenlige klasseværelsesarrangementværktøj fra Gynzy kan du ubesværet eksperimentere med forskellige bordplaceringer, siddeformationer og læringszoner, indtil du opdager den optimale opstilling.

  • Gem flere siddeplaner til forskellige hold på samme oversigt.

  • Vis siddeplanen på dit interaktive whiteboard, så eleverne kan finde deres plads, når de ankommer.

  • Klar til at blande kortene? Brug funktionen 'Shuffle' til at lave en tilfældig siddeplan med det samme.

  • Skift mellem din siddeplan og andre Gynzy-værktøjet med kun et par enkle tryk på din smartboard.

Prøv Gynzy

Åbn
Om forfatteren Michael Lambarena
michael-lambarena
Michael er en sprogentusiast, hvis yndlingsindhold fra Gynzy inkluderer lektioner i bogstavdannelse og håndskriftsøvelser. Sjovt faktum: han vandt sin grundskole stavekonkurrence med ordet 'Galilean'!

Andre indlæg du ikke må gå glip af