Gynzy & Chromebook

Ondersteun jouw digitale onderwijs met Chromebooks.

Chromebooks in de klas

Afwisselend en leuk onderwijs bereik je met Gynzy. Adaptief opgaven maken zorgt daarbij voor een persoonlijke leerervaring. Voor dit digitaal onderwijs zijn goede laptops nodig. Gynzy werkt daarvoor perfect in combinatie met een Chromebook met Chrome OS. Deze laptop beschermt automatisch tegen virussen en verbruikt weinig energie. Ook hebben Chromebooks vaak een touchscreen. Heb je nog geen device? Schaf ze aan via onze partner Signpost.

Voordelen van Chrome OS

Chrome OS is het besturingssysteem op een chromebook.

• Beschermt automatisch tegen virussen en heeft geen losse virusscanner nodig.

• Een Chromebook heeft geen zware processor, die dus ook niet veel energie verbruikt.

• Automatische updates besturingssysteem.

• Snelle opstart.

HP Chromebook met Gynzy
HP Chromebook met Gynzy

Chromebooks via Signpost

• Modellen met robuuste behuizing.

• Bezit vaak een touchscreen.

• Lange batterijlevensduur.

• Lichtgewicht.

• Stootvaste toestellen voor dagelijks en intensief gebruik.

• Ontspiegelde schermen.

• Geleverd met stevige, spatwaterbestendige hoes.

Over Signpost

Signpost begeleidt jouw school stap voor stap. Samen komen jullie tot een project op maat:

• Maak je keuze tussen kopen, leasen of huren en tussen met of zonder full service;

• Mogelijkheid tot Next Business Day On-Site-garantie: de volgende werkdag komt één van de gecertificeerde servicemedewerkers de herstelling op de school of bij de leerling thuis uitvoeren;

• Je krijgt de kans om eerst met demo Chromebooks te testen;

• De Chromebooks worden enrolled in de Google beheeromgeving van jouw school;

• Persoonlijk contact met jouw Account Manager.

Voor bestellingen kun je onze partner Signpost mailen: info@signpost.nl

Signpost logo

Ga aan de slag met Gynzy!