Chromebook2018-06-27T21:48:27+00:00

Gynzy & Chromebooks

Samen met Cloudwise biedt Gynzy Chromebooks voor in jouw klas én thuis.

Ieder kind een eigen Chromebook

Met een Gynzy Chromebook werken je leerlingen makkelijk en intuïtief met de adaptieve verwerkingssoftware van Gynzy. Het COOL leerplatform van Cloudwise zorgt ervoor dat leerlingen met één keer inloggen bij al hun educatief materiaal kunnen komen.

Wat krijg je erbij?

Verwerking werelden en methodes

Gynzy verwerking

Met de verwerkingssoftware van Gynzy kunnen jouw leerlingen digitaal verwerken op hun eigen Chromebook. Onze software is adaptief, dus elke leerling werkt op zijn eigen niveau en krijgt een geheel gepersonaliseerde leerervaring. Gynzy sluit naadloos aan op de doelen van de meest gebruikte methodes. Als leerkracht heb je realtime inzicht in de voortgang van je leerlingen én meer tijd omdat je niet meer hoeft na te kijken.

COOL platform voor digitaal leren

COOL (Cloudwise Online Onderwijs Leerplatform) is een platform waar leerlingen hun werk kunnen vinden en makkelijk naar applicaties van uitgeverijen en ander educatief materiaal kunnen klikken. De leerkracht zet het werk klaar voor de groep en laat het digitaal inleveren en nakijken. Dankzij de koppeling met ParnasSys en Basispoort worden alle gebruikers en groepen automatisch bijgewerkt als er wisselingen zijn.
Bekijk voor meer informatie deze COOL uitlegfilm op YouTube.

Education ChromeOS Management Service licentie

Met deze service kun je gemakkelijk groepen Chromebooks en leerling-accounts beheren via één centrale locatie op jouw eigen Chromebook.

Cloudwise COOLCart30

De vrolijke COOLCart30 is een laptopkar waarin 30 Chromebooks opgeborgen kunnen worden. Tegelijkertijd laadt de kar de Chromebooks op. Het ingebouwde koelsysteem voorkomt dat de apparatuur overhit raakt. De kar is mobiel waardoor je ‘m zo van lokaal naar lokaal rijdt: net waar je de Chromebooks nodig hebt. De wielen zijn voorzien van remmen, zodat de kar niet zomaar wegschuift als er een leerling tegenaan leunt. Dankzij de stevige bouw is deze veilige kar uitermate geschikt voor het onderwijs.
Hoogte 100 cm; breedte 72 cm; diepte 54 cm.

Actuele modellen

Deze chromebooks worden aangeboden in samenwerking met Cloudwise.

Logo Cloudwise
Bereken prijs