Wat ga je doen?

Als Ruby on Rails developer ga je onderdeel uitmaken van ons multidisciplinair SCRUM-team dat iteratief software oplevert. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, realiseren, opleveren en onderhouden van onder andere onze educatieve digibordsoftware. Je draagt bij aan het continu verbeteren van het ontwikkelproces en de organisatie. Je past bewust het co-creation proces toe en bent bereid nieuwe technieken toe te passen. Je kunt wisselende rollen vervullen: architect, technisch designer en ontwikkelaar.

Waar ben je goed in?

Wij vinden het belangrijk dat je diverse jaren ervaring hebt als Ruby on Rails developer. Je hebt een HBO+ denk- en werkniveau en jouw persoonlijkheid speelt een belangrijke rol. Je bent iemand die voor topkwaliteit gaat en die in staat is te werken in een multidisciplinair team. Je kijkt niet alleen naar de beste technische oplossingen, maar houdt hierbij rekening met de huidige en toekomstige wensen, behoeften en mogelijkheden. Je vindt het geen probleem buiten je comfort zone te treden en nieuwe talen en technieken te leren. Craftsmanship is hierbij belangrijk!

Ons doel is duidelijk. Help jij ons er naar toe?

Ondernemers; dat zijn we bij Gynzy. Met een duidelijk doel voor ogen werken we elke dag – met een team van twintig enthousiaste medewerkers – hard aan het bouwen van ons bedrijf. Gynzy groeit, in binnen- en buitenland!

Je hebt ervaring met onderstaande tools/technieken:

  • Ruby/Rails met aanverwante tooling
  • Test-driven development
  • SQL en NoSQL database technieken

Je hebt een extra streepje voor als je enige ervaring hebt met:

  • Linux System Administration (Debian/Ubuntu)
  • Docker (Kubernetes)

Vragen over deze vacature(s)?

Wij beantwoorden ze graag: 040 4020907 of vacatures@gynzy.com

Solliciteren?

Stuur je CV met motivatie naar vacatures@gynzy.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.