Vacature: junior Teacher Happiness Agent

2 oktober 2018 | leestijd: 2 minuten
's-Hertogenbosch

Heb jij een pabo-diploma op zak en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Beschik je over een behoorlijke dosis energie en leg je snel en makkelijk contact? Word jij enthousiast van het ondersteunen en begeleiden van leerkrachten? Gynzy is op zoek naar gedreven medewerkers voor ons Teacher Happiness Team, dat van 4 naar 20 agents wordt uitgebreid, die het verschil willen maken op het gebied van leerkrachtondersteuning. Kom jij ons team versterken?

Herken jij jezelf in het profiel (m/v)?

  • Afgeronde pabo-opleiding;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • 24 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat ga je doen?

Als junior Teacher Happiness Agent ondersteun, adviseer en begeleid je leerkrachten op afstand via de telefoon en e-mail. Tijdens het eerste telefonisch contact weet jij direct je enthousiasme over te brengen en maak jij leerkrachten snel wegwijs. Zo kunnen ze vol vertrouwen met onze software aan de slag! In vervolgcontact ben jij verantwoordelijk voor vroegtijdig signaleren van mogelijke hobbels en het bieden van passende oplossingen zodat leerkrachten steeds meer uit Gynzy kunnen halen.

Kun je niet wachten om bij Gynzy te komen werken?

Solliciteer dan door je cv en motivatie via onderstaande link te versturen. Je wordt dan spoedig teruggebeld over het vervolg.

Cv: Motivatie:

 

 

Vragen over de selectiedag kun je richten aan Joke Kemps.

Door |2018-11-15T09:19:09+00:002 oktober 2018|