Vacature: Teacher Happiness Agent

2 oktober 2018 | leestijd: 2 minuten
's-Hertogenbosch

Heb jij ervaring als leerkracht in het basisonderwijs en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Beschik je over een behoorlijke dosis energie en leg je snel en makkelijk contact? Word jij enthousiast van het ondersteunen en begeleiden van leerkrachten? Gynzy is op zoek naar gedreven medewerkers voor ons Teacher Happiness Team, wat van 4 naar 20 agents wordt uitgebreid, die het verschil willen maken op het gebied van leerkrachtondersteuning. Kom jij ons team versterken?

Vacature Teacher Happiness Agent

Herken jij jezelf in het profiel (m/v)?

  • Afgeronde PABO-opleiding;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in het basisonderwijs;
  • 24 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat ga je doen?

Als Teacher Happiness Agent ondersteun, adviseer en begeleid je leerkrachten op afstand via de telefoon en e-mail. Tijdens het eerste telefonisch contact weet jij direct je enthousiasme over te brengen en maak jij leerkrachten snel wegwijs. Zo kunnen ze vol vertrouwen met onze software aan de slag! In vervolgcontact ben jij verantwoordelijk voor vroegtijdig signaleren van mogelijke hobbels en het bieden van passende oplossingen zodat leerkrachten steeds meer uit Gynzy kunnen halen.

Functie resultaten

Kun je niet wachten om bij Gynzy te komen werken?

Solliciteer dan door je cv en motivatie via onderstaande link te versturen. Je hoort dan z.s.m. of je wordt uitgenodigd voor onze selectiedag. Deze vindt plaats vanaf 14.00 uur op 24 oktober op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch (naast het station). Op deze middag willen we graag met elkaar kennismaken en al je vragen over Gynzy en deze functie beantwoorden. Als onderdeel hiervan verzorg jij een korte presentatie van maximaal 5 minuten (zonder digitale hulpmiddelen) waarin je ons op een eigen manier laat zien wie je bent. Vanaf 14.00 uur ben je welkom voor de inloop zodat we om 15.00 uur kunnen beginnen.

Cv: Motivatie:

 

Vragen over de selectiedag kun je richten aan Joke Kemps.

Door |2018-10-08T16:13:58+00:002 oktober 2018|