Op basis van feedback van diverse leerkrachten zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd in het informatie- en resultatenscherm van de les. Wanneer je als leerkracht via het weekoverzicht of ‘Actueel’ naar een les navigeert, zul je een aantal verbeteringen zien.

  1. De eventueel benodigde werkbladen en materialen staan samengevoegd bovenaan de pagina.
  2. De vaardigheidsscores van alle lesdoelen kunnen in één keer getoond en verborgen worden.
  3. De lesdoelen zijn nu genummerd (P1, P2, etc. voor primaire doelen en S1, S2, etc. voor secundaire doelen). Deze nummering is gelijk aan die op het tabblad ‘Resultaten’.
  4. De letters van de leerdoelen (uit de Werelden) worden nu getoond over het icoon van het lesdoel. Zo kun je sneller herkennen waar de lesdoelen in de Werelden terug te vinden zijn. Deze kun je ook terugzien in ‘Actueel’ wanneer leerlingen aan leerdoelen in de Werelden werken.
  5. Voor elk van de lesdoelen wordt nu ook het ‘aanbodtype’ getoond. Dit is een specificatie van het soort opgaven binnen een leerdoel wat aan bod komt. Bijvoorbeeld visueel-abstract-verhaal.
  6. De toelichting per lesdoel, die voorheen achter de knop ‘Meer info’ stond, wordt nu getoond of verborgen wanneer je klikt op het icoon van het lesdoel of het nummer (bv. ‘P1’).
  7. De tabel met resultaten is compacter geworden en er staat meer informatie over een lesdoel als je op het doelnummer klikt (leerjaar, referentieniveaus en aanbodtype).

Heb je aanvullende of andere wensen of ideeën? Laat het ons weten via wensen.gynzy.com.