De eerste versie van ons langverwachte Flash-vrije bord is klaar! Ons vertrouwde bord is in een nieuw jasje gestoken. De ontwikkelingen zijn nog in volle gang en we zullen de komende tijd nieuwe mogelijkheden aan het bord toevoegen.

Een groot voordeel is dat deze nieuwe digibordsoftware werkt op elk modern apparaat zoals een iPad of Chromebook. Het nieuwe bord was al beschikbaar via de verwerkingssoftware voor het openen van instructielessen. Nu kun je het ook direct openen via het tabblad “Kids” of de Gynzy Teacher App door op het (nieuwe) bord-icoontje te klikken.

 

Het nieuwe bord is nog niet zo uitgebreid als het huidige bord, maar het bevat de belangrijkste basisfuncties. Samen met jouw hulp zullen we dit nieuwe bord verder doorontwikkelen. Plaats je tips en suggesties op het wensenforum. Ook de wensen die eerder al geplaatst zijn nemen we in overweging bij de ontwikkeling van het nieuwe bord. Heb je een fout gevonden of werkt er iets niet zoals je verwacht had? Neem dan contact op met onze supportafdeling.

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen via deze blog en de nieuwsbrief. Je kunt ook onze Facebookpagina volgen voor het laatste nieuws en handige tips.

Feedback helpt

Zoals je van Gynzy gewend bent ontwikkelen we graag samen met leerkrachten. Ook in de voorbereiding van deze functie is dit het geval geweest. Een greep van de feedback van leerkrachten die hebben geholpen deze ontwikkeling vorm te geven:

Flash is een verouderde standaard geworden, omdat het steeds vaker wordt vervangen door HTML5. Dat is veiliger en veel praktischer, omdat ik dan ook met Gynzy kan werken op een Chromebook.

Wij vervangen steeds meer digiborden door tv’s waar je niet op kunt schrijven. Daar gebruiken we iPad pro’s voor en de apple pencil. Het zou helemaal geweldig zijn wanneer we op de iPad ook het tabblad ‘bord’ kunnen gebruiken zodat we alles van Gynzy via de iPad pro kunnen gebruiken.

Wij werken in onze stichting allemaal met een eigen iPad. Er bestaat al een app om resultaten te bekijken, maar het is nog niet mogelijk om lessen aan te maken of te bewerken via de iPad.

Heb je zelf ook nieuwe suggesties of aanvullingen op andere suggesties? Geef ze door op gynzy.com/wensen.

gynzy.com/wensen