Gepersonaliseerd leren

Met Gynzy en je eigen iPad

Klaar voor de toekomst

Gynzy is een totaaloplossing die klaar is voor de toekomst. Klassikale instructie op het digibord, oefenen met Gynzy Kids en vanaf nu digitale verwerking op iPads aansluitend op je methode. Eén oplossing voor alles.

Gynzy zet jou als leerkracht centraal

Wij geloven dat jij als leerkracht de meest essentiële rol hebt in het leerproces. Met Gynzy iPads heb je real time inzicht in de voortgang van je kinderen én meer tijd omdat je niet meer hoeft na te kijken.

Maximaal leren

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen beter en sneller leren als het leuk én uitdagend is. Door de oefenstof toe te spitsen op individueel niveau, is het leerrendement maximaal.
Meer informatie

Werkt samen met je methode

Gynzy sluit naadloos aan op de doelen van de meest gebruikte methodes. Werkboekjes zijn na aanschaf van Gynzy iPads overbodig, verwerking vindt digitaal plaats.

Ieder kind een eigen iPad

Gynzy komt nu samen met de beste tablet ter wereld en daarmee heeft ieder kind zijn persoonlijke leerervaring binnen handbereik. Gynzy iPads worden standaard geleverd met speciaal ontwikkelde hoezen, zodat de iPad maximaal is beschermd tegen schade voor gebruik op school en thuis.