Gebruikerservaringen

Duizenden leerkrachten vertrouwen op Gynzy om gepersonaliseerd onderwijs te bieden en werkdruk te verlichten. Ontdek hoe.

0 Leerkrachten
Gebruiken Gynzy dagelijks om les te geven en leerlingen te laten groeien.
0 Leerlingen
Leren op hun eigen niveau met adaptieve opgaven.
0 Leerdoelen
Verweven door verscheidene methoden en leeromgevingen.

Leerkrachten aan het woord

Stichting Kindante

Binnen Stichting Kindante richten we ons op toekomstgericht en kwalitatief sterk onderwijs waarbinnen het kind altijd voorop staat. Mensgerichtheid, transparantie, toegewijdheid en groei vormen het hart van ons Kindante DNA. Vanuit die kernelementen zien wij Gynzy als een gelijkwaardige en benaderbare partner met een visie die voortkomt uit passie voor onderwijs en kinderen. Vanuit een palet aan mogelijkheden en inzichten vanuit data biedt Gynzy de 37 scholen binnen onze stichting ruime gelegenheid tot het maken van afgestemde keuzes ter versterking van de onderwijskundige aanpak en het unieke karakter per school. De voortdurende doorontwikkeling ingegeven door de praktijk maakt dat we reikhalzend uitzien naar aanvullende toekomst perspectieven, de nauwgezette begeleiding en voortdurend laagdrempelige communicatie geeft vertrouwen in optimaal inbedden van die nieuwe opties in ons onderwijs. Het resultaat: vanuit passend aanbod enthousiaste en hernieuwd gemotiveerde leerlingen, leerkrachten die zich “in hun kracht” geplaatst voelen, tevreden ouders en een frisse, hedendaagse stimulans voor waardevolle onderwijskundige discussie op school- en stichtingsniveau!

Bart Meuffels
ICT-coördinator 

Ambassadeursscholen

Onze ambassadeursscholen hebben ieder op een eigen manier mooie ervaringen opgedaan met Gynzy. Bekijk de verhalen van de ambassadeursscholen of neem contact op voor een bezoekje.

Bekijk de scholen