Logo Gynzy Academie

Actie: vroegboekkorting

Begin het nieuwe schooljaar goed met dit tijdelijke aanbod!

Zodra je als school start met de verwerkingssoftware van Gynzy, verandert de manier van lesgeven. Dit heeft impact, waardoor leerlingen anders gaan werken en leerkrachten voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Voor velen is dit dan ook een spannende verandering. Maar met de juiste ondersteuning maak je van deze implementatie een groot succes!

Als Gynzy Academie coachen en begeleiden wij leerkrachten, schoolteams en directieleden. We hebben hier een aantal interactieve en aansprekende bijeenkomsten voor opgezet, die veel scholen als waardevol hebben ervaren tijdens dit implementatietraject.

Scholen die besluiten om nog vóór de zomervakantie gebruik te maken van het aanbod van de Gynzy Academie profiteren van een tijdelijke korting. Hiermee zorg je ervoor dat jouw school bij de start van het nieuwe schooljaar direct alles uit Gynzy kan halen. Hierbij bieden we de keuze voor een kortere (1,5 uur) of normale (3 uur) basisscholing, waarin je samen met een onderwijs adviseur Gynzy goed leert kennen en ontdekt wat het betekent voor jouw onderwijs. Om de implementatie goed te borgen volgt na ± 6 maanden een vervolgsessie in de vorm van een verdiepingsscholing. Hierin kunnen jij en je team een verdiepingsslag maken om verder na te denken over de doorontwikkeling van jullie onderwijs in combinatie met de mogelijkheden van de software.

Om jouw school tegemoet te komen in de kosten hiervan, bieden we je nu een speciale korting aan als je beide momenten afneemt.

Variant 1

Basisscholing ‘light’
Ongeveer zes tot tien weken na de start. De eerste resultaten zijn geboekt.
Vóór 31 juli 2019
Duur: 1,5 uur

Verdiepingsscholing
Winter 2019 of voorjaar 2020
Duur: 3 uur

Kosten
€ 399,- + € 675,-


Variant 2

Basisscholing compleet
Ongeveer zes tot tien weken na de start. De eerste resultaten zijn geboekt.
Vóór 31 juli 2019
Duur: 3 uur

Verdiepingsscholing
Winter 2019 of voorjaar 2020
Duur: 3 uur

Kosten
€ 575,- + € 675,-
(€ 100,- korting)

Aanmelden

Maak een keuze voor een scholingspakket

Variant

Variant 1 (Basisscholing 'light' à € 399,- + Verdiepingsscholing à € 675,-)Variant 2 (Basisscholing compleet à € 575,- + Verdiepingsscholing à € 675,-)

Voorkeursmoment(en)

We nemen contact met je op om in overleg data te plannen. Specifieke wensen kun je hier noteren.

Details van jouw school

Schoolgegevens

Jouw gegevens

Start

Voorafgaand aan de scholing(en) ontvang je een offerte ter ondertekening.
Powered by Driestar Onderwijsadvies